Jako ste nezadovoljni bradavicama na svojim grudima i imate osjećaj da su pogrešnog oblika, boje i veličine? Niste jejedini, jer sve više žena traže plastičnu korekciju njihovih bradavica.

Nova operacija u trendu

Londonska Harely Medical Group objavila je zapanjujući podatak kako je broj žena koje žele operaciju bradavica porastao za 30 posto u posljednjih dvanaest mjeseci.

Žene žele grudi normalne veličine s čvrstim bradavicama kako bi mogle nositi majice bez grudnjaka. Ukoliko se trend nastavi ta bi operacija mogla postati i najtraženija

Interes je još više narastao otkako su pojavile fotografije Victorije Beckham u tankoj majici ispod koje se jasno naziru čvrste bradavice. Dakako, odmah se pojavilo pitanje je li riječ o umjetnim ili pravim bradavicama, no gdja Beckham nije dala nikakav odgovor.

Novi uzor

Dr Riccardo Frati iz Harley Medical Groupe kazao je kako do sada zvijezde nisu pokazivale svoje bradavice, pa žene nisu u tom pogledu imale nikakav uzor.

- Sada su se stvari promijenilo, pa uz grudi Katie Price, 'it' operacija bi mogla postati operacija bradavica ala Victoria Beckham.

Boja, oblik i veličina

Liječnik je pojasnio kako žene do sada nisu ni znale da se može obaviti kirurška promjena njihovih bradavica, a to uključuje oblik, boju i veličinu bradavica. No, to je doista moguće.

- Žene žele grudi normalne veličine, lijepog oblika i s čvrstim bradavicama kako bi mogle nositi majice bez grudnjaka.

Operacija bradavica stoji oko 15 tisuća kuna, a u sklopu nje izvodi se nekoliko manjih tretmana.

No, operacija nije posve bez rizika, jer su moguće komplikacije poput gubitka osjeta, a liječnici ne mogu dati jamstva da će korekcija uvučenih bradavica biti potpuno uspješna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju