Želja da imaju potpuno nove stražnjice po uzoru na onu Jennifer Lopez, dvije Amerikanke dovela je do kritičnog stanja. Nakon što im je u stražnjicu ubrizgan industrijski silikon, zatajili su im bubrezi i sada se bore za život.Andrea je u sat vremena primila 50, a njena prijateljica 20 injekcija silikonske tvorevine 'Hydrogel'.

30-godišnja Andrea Lee i 33-godišnja Zakiya Teagle u kritičnom su stanju, objema su zatajili organi i bore se za život, razlog 'trovanja' su injekcije industrijskog silikona.

Prijateljice već dugi niz godina žele da njihova guza izgleda poput one najslavnije koju posjeduje Jennifer Lopez, tvrde njihovi bliski prijatelji. No čini se kako bi ih ta želja mogla stajati života.

Andrea je u sat vremena primila 50, a njena prijateljica 20 injekcija silikonske tvorevine 'Hydrogel'. Ova usluga stajala ih je 2 000 kuna, a na tretman su otišle kod neovlaštene osobe koja čak nema ni kozmetičku dozvolu. Lažna liječnica tijekom zahvata koristila je plastične boce i običnu zdjelu od plastike kako bi izmiješala otopinu.

Djevojke nisu ni slutile kako će ih zahvat stajati života, a sumnja se kako  nisu jedine koje su se upustile u po život opasnu avanturu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju