Djeca slavnih roditelja imaju iste probleme kao i sva ostala djeca, a to dokazuju i problemi sa zubima u obitelji Jolie–Pitt. Zubić vila je posjetila trogodišnju Shiloh i petogodišnjeg Paxa i odnijela prednje zubiće.

Iako nisu isto godište, djeca Angeline Jolie i Brada Pitta 5-godišnji Pax i 3-godišnja Shiloh imaju isti problem. No nedostatak prednjih zubiju mališanima ne predstavlja problem. Hodajući uz Angelinu i sestru Zaharu ponosno su pokazivali rupice.

Angelina ih je odvela u trgovinu igračaka u Francuskoj jer su Pax i Shiloh zubić vili šapnuli želje koje one mora ispuniti.

Zahara, koja je često odjevena poput majke, prošetala se čvrsto držeći majčinu ruku, u dugoj ljubičastoj suknji i bijelom topiću na koje je odjenula narančaste cipelice.

 

Malena Shiloh nije pokazivala ljubomoru kad je majka poklonila pažnju Paxu ili Zahari već je samouvjereno hodala uz njih

Čini se kako je malena Shiloh miljenica roditelja jer uz poseban stayling ima i čvrst karakter pa je prilikom šetnje večinu vremena samouvjereno hodala uz Angelinu bez ljubomornih zahtjeva.

Brad i Angelina planiraju sedmu bebu

Iako bi mnogi mogli zaključiti kako su djeca najljepšeg holivudskog para razmažena, Angelina i Brad se itekako trude ulagati u njihovo obrazovanje, pa tako sva djeca tečno govore engleski, dok francuski jezik tek uče.

Najmlađa biološka djeca ovog para, blizanci Vivienne i Knox, nisu bili u šopingu već ih je pazila dadilja, dok najstarijeg sina Maddoxa čuva tata Brad u New Yorku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju