Svi oni koji vole najelegantniji zimski sport mogli su uživati u 48. Zlatnoj pirueti Zagreba, natjecanju u umjetničkom klizanju koje okuplja najpoznatija imena ovog sporta. Među klizačicama se našla i Katarina Kitarović, kćerka hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

 Zlatna pirueta je renomirano natjecanje u umjetničkom klizanju koje rado posjećuju brojni ljubitelji ovog elegantnog zimskog sporta.

Popularno 48. po redu natjecanje otvorila je Kolinda Grabar-Kitarović, a srce hrvatske predsjednice zasigurno je bilo veće no ikad jer zvijezda natjecanja je bila upravo njezina kćerka.

Katarina Kitarović nastupila je u sklopu revijalnog djela tradicionalno održanog nakon natjecanja i oduševila publiku, ali i svoju obitelj koja ju je promatrala iz publike.

Četrnaestogodišnja Katarina svoj je talent već ovjenčala brojnim titulama među kojima je i ona juniorske doprvakinje Hrvatske, a u galeriji fotografija donosimo samo mali dio prekrasne atmosfere koju je svojim plesom na ledu uveličala i lijepa djevojka Katarina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju