Limitirano izdanje najprodavanijeg L'OCCITANE proizvoda - Karite kreme za ruke, ostvareno je u suradnji s američkim brendom Rifle Paper Co.

Galerija Limitirano izdanje poznate L\'Occitane kreme za ruke Karite krema za ruke (Foto: Zadovoljna.hr) Krema za ruke Srce ruže (Foto: Zadovoljna.hr) +1 Karite krema za ruke s maslacem, 150 ml, 176,70 kn (Foto: Zadovoljna.hr) Kada se Provansa, zemlja čarolije, susretne s vibrantnim, ženstvenim žarom inspirativnog američkog brenda Rifle Paper Co., nastaju vrhunski proizvodi ekskluzivnog dizajna. Ručno bojani dizajn oživljava poeziju Provanse, njene boje i emocije u limitiranom izdanje najprodavanijeg L'Occitane proizvoda - Karite kreme za ruke.

Izuzetno kremaste teksture i obogaćena s čak 20 posto organskog karite maslaca, ekstraktima meda i badema te kokosovim i suncokretovim uljem, prodire duboko u kožu ruku pružajući joj svu potrebnu njegu i hidrataciju.

Rifle Paper Co. je lifestyle brend iz Floride specijaliziran za izradu uredskog pribora i poklona kojeg su osnovali Anna i Nathan Bond. Kompanija je počela s radom 2009. godine, a danas radi dizajn za široki spektar proizvoda mnogih vodećih svjetskih brendova.

Osnivačica i kreativna direktorica, Anna Bond, u ovoj je limitiranoj kolekciji obuhvatila mirise, teksture i ugođaj južne Francuske i odala počast ikoničnoj Karite kremi za ruke svojim prepoznatljivim i privlačnim dizajnom.

Ovu kremu za ruke mnogi prozivaju spasiteljem u hladnim, zimskim danima. Izuzetno kremaste teksture i obogaćena s čak 20 posto organskog karite maslaca, ekstraktima meda i badema te kokosovim i suncokretovim uljem, prodire duboko u kožu ruku pružajući joj svu potrebnu njegu i hidrataciju. Ruke ostavlja mekanima i glatkima, ali bez masnog traga.

Za sve koji pak preferiraju mirisne kreme za ruke, savršen odabir je Krema za ruke Srce ruže u ljupkom dizajnu Anna Bond. Kožu ruku njeguje s 20 posto karite maslaca te je obavija raskošnim mirisom buketa ruža.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju