Slovenska modna marka Lisca bila je među 480 izlagača iz 37 zemalja koje su predstavile trendove za iduću sezonu na jednom od najvećih sajmova rublja Salon International de la Lingerie koji se od 21. do 23. siječnja održavao u Parizu

Lisca je na prekrasnom izložbenom prostoru u sklopu pariškog sajma donjeg rublja Salon International de la Lingerie izložila rublje Lisca i Cheek by Lisca za ovogodišnju jesensko-zimsku sezonu, ali pokazala je i trendove za nadolazeću sezonu.

Slovenska modna marka Lisca bila je među 480 izlagača iz 37 zemalja koje su predstavile trendove za iduću sezonu na jednom od najvećih sajmova rublja u Parizu

Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje sigurno će oduševljavati iduće sezone, a poglede posjetitelja privukla je i manekenka u zavodljivom kompletu rublja nazvanom Queen Rose. Na sajmu je 480 marki iz 37 zemalja predstavilo trendove za iduću sezonu. Čipka, čipka i još jednom čipka, u najrazličitijim kombinacijama vladat će nadolazećom sezonom, a u kombinaciji s mrežastim tkaninama i tilom ženstvenost će biti maksimalno naglašena.

Cjelokupno sajamsko zbivanje dopunile su brojne modne revije, na kojima su bile prikazane najmodernije priče vezane uz rublje i loungwear za jesen i zimu. Baš kao svake godine, na modnim se revijama predstavila i Lisca i oduševila posjetitelje. Predstavila se već na prvoj modnoj reviji pod nazivom "Dualizam". Događanje se stupnjevalo modnim pričama – od nebeske miline, kad su manekenke nosile bijelo čipkasto rublje, a na glavama bijela pokrivala, pa do smjelih, zavodljivih komada rublja Lisca Selection iz serija Lady Moon i Queen Rose u crnoj boji.

Lisca je bila uvrštena i na specijalnu modnu reviju "The Selection", na koju organizatori po vlastitom izboru uvrštavaju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji. Za reviju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty.

Vrhunac sajamskih zbivanja u Parizu je Trend Forum, na koji stručnjaci svake godine uvrste pojedine setove rublja koje smatraju glasnicima trendova nadolazeće sezone. I ove se godine među nosioce trendova (trendsetere) ponovno uvrstila Lisca sa zavodljivim crvenim kompletom rublja Queen Rose, koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom koji mu daje romantičan štih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju