Od haljina i traperica do majica i suknji, ljetna sniženja idealna su za obnavljanje garderobe bilo da je riječ o ljetnim komadima ili onim osnovnima s kojima se pripremamo za jesen. Kako bismo vam olakšali potragu za fenomenalnim modnim komadima, složili smo listu dobrih ulova s kojima ćete ormar za početak popuniti ljetnim krpicama koje će se lako nositi i nekoliko godina.

Galerija Salsa Push Up Destiny Bootcut traperice AD twenty haljina Levi's košulja +24 Pepe Jeans torba

Rasprodaje su idealne za osvježenje garderobe i pronalaženje savršenih komada koji će vam pružiti udobnost i osjećaj samopouzdanja. Ako ste u potrazi za modnim komadima koji će unijeti novu dimenziju u vašu ljetnu garderobu, ne propustite ljetno sniženje u Europi 92. Ta poznata trgovina nudi samo najkvalitetnije komade poznatih brendova Scotch & Soda, Levi's, AD twenty, Pepe Jeans, Salsa, Mustang i mnogih drugih, a ako vam se ne da izlaziti van po vrućinama, šopingirati možete i iz naslonjača na njihovu webshopu i tako uhvatiti najbolje komade koji će postati zvijezde vašeg ormara.
Europa 92 Europa 92 Foto: PR
Za ljetne dane nema ništa bolje od lepršavih haljina koje će olakšati nesnosne vrućine, ali i istaknuti vašu ženstvenost. Upravo su one onaj tip komada za kojim najčešće posežemo kada živa na termometru skoči u nevjerojatne visine, a s obzirom na to da su same po sebi zanimljive, dovoljno je nadodati koji komad nakita ili zanimljivu torbicu kako bi kombinacija bila potpuna. Europa 92 nudi raznolik izbor haljina koje će zadovoljiti svačiji ukus, neovisno o tome preferirate li cvjetne uzorke ili jednobojne modele. I dok će mini varijanta najbolje istaknuti preplanule noge, midi haljine pružit će onu fenomenalnu udobnost i opuštenost da se ne morate ničime zamarati.

Ljetna garderoba ne može biti potpuna bez udobnih i prozračnih lanenih komada. Lanene hlače i košulje idealne su za opuštene ljetne kombinacije. Lan je prirodni materijal koji omogućuje koži da diše, a to je ono što se u ljetnim mjesecima najviše traži. Europa 92 poznata je po tome da se brine o materijalima, pa se tako u njihovim kolekcijama uvijek može pronaći mnoštvo lanenih komada poput košulja ili haljina uz koje ćete bezbrižno prolaziti kroz ljetne vrućine.
Europa 92 Europa 92 Foto: PR
Apsolutni hit ljeta i neizostavni komad u garderobi svake trendseterice su pletene torbe. Od opuštene šetnje plažom do šopinga gradskim ulicama, taj svestrani komadi začiniti će baš svaku kombinaciju i unijeti dozu šarma, opuštenosti i razigranosti. Kako je Europa 92 neprestano u koraku s trendovima, njihove Pepe Jeans i Scotch & Soda pletene torbe osvojit će vas na prvu pa će teško biti izabrati samo jednu.
Europa 92 Europa 92 Foto: PR
Kako je Europa 92 sinonim za fenomenalne traperice, ne propustite pronaći jedne traperice koje odgovaraju baš vašoj figuri. Svi znamo koliko je ponekad teško pronaći savršen model, no to u ovoj trgovini nije problem. Njihova je paleta traper-hlača široka, pa ćete lako moći pronaći jedne baš za sebe. Osvježite ormar dobrim levisicama, mustangicama ili omiljenim Salsa trapericama koje ćete moći nositi tijekom svih sezona.
Europa 92 Europa 92 Foto: PR
Svaki od tih modnih komada može se uhvatiti na sniženju u Europi 92, a neke od njih možete pogledati u našoj galeriji, koja će vas inspirirati na fenomenalne ljetne kombinacije u kojima ćete se istodobno osjećati ugodno i u trendu.

Obnovite svoju garderobu i osvježite ormar novim modnim komadima koje ćete lako moći kombinirati s postojećim krpicama u ormaru i tako kreirati svoju ljetnu garderobu. Bilo da u šoping odete fizički ili to učinite iz udobnosti svoga doma, sniženje u Europi 92 pruža vam mogućnost da nabavite vrhunske komade uz koje ćete izgledati i osjećati se fantastično tijekom cijelog ljeta.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju