Dizajn hrvatskog kreatora Juraja Zigmana trijumfirao je na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards održanoj u srijedu u Londonu. NajpopularnijI girl bend na svijetu Little Mix nastupio je u Zigmanovim kostimima

Naš modni dizajner Juraj Zigman postigao je veliki svjetski uspjeh. Naime, četiri članice trenutno najpopularnijeg girl benda na svijetu Little Mix na dodjeli prestižnih glazbenih nagrada Brit Awards održane u Londonu nastupile su u kostimima koje je izradio Zigman.

Članice britanskog benda Little Mix željele su isključivo da im Juraj Zigman radi kostime

Našem uspješnom dizajneru bila je dodatna čast što su Little Mix svojim eksplozivnim nastupom otvorile dodjelu čime su njegovi kostimi ostavili još jači dojam.

Oduševljene Zigmanovim dizajnom, članice britanske grupe Little Mix bile su vrlo jasne te su za nastup na Brit Awards željele nosti isključivo kreacije našeg dizajnera, potvrdio nam je Juraj Zigman.

Cure su u kostimima izgledale fantastično i sve je ispalo super, kaže Zigman koji je na četiri kostima radio mjesec dana. Zigman je četiri pjevačice, Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall odjenuo u futurističke korzete pune sjaja u crnoj i srebrnoj boji. Uz seksi kostime, pobjednica britanskog showa "X Factor" iz 2011. nosile su uske crne čizme iznad koljena.

Imao sam njihovo potpuno povjerenje te su mi dale potpunu slobodu u izradi kostima. Little Mix su vrlo drage, humoristične i pozitivne cure, a s takvim ljudima najviše volim raditi, priznaje Zigman. Cure iz Little Mixa izgledale su fantastično u Zigmanovim kreacijama za koje našem dizajneru pohvale stižu iz čitavog svijeta.

Iskreno, želja članica Little Mixa da im upravo ja radim kostime nije me iznenadila jer sam uvijek naginjao izradi kostima za scenske nastupe. Svjetski show kao što su Brit Awards odlična je platforma za svakog modnog dizajnera, kaže Juraj Zigman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju