Nakon Arena Centra Zagreb, 'Kiehl’s Since 1851', legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, otvorio je drugu prodavaonicu u Zagrebu u trgovačkom centru City Center one West

Kiehl’sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge u 165 godina dugoj povijesti tvrtke – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja lokalnih dućana, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama.

Nakon Arena Centra Zagreb, Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna otvorila je drugu prodavaonicu u Zagrebu u trgovačkom centru City Center one West

I druga Kiehl's prodavaonica u Zagrebu otvorena u trgovačkom centru City Center one West lokalnoj će zajednici donijeti dašak originalne njujorške ljekarne, ovoga puta u prodajnom prostoru veličine 40m2. Kao i u ostalim Kiehl’sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Zagrebu promicati inicijativa 'isprobajte prije kupnje' pokrenuta prije 50 godina u glavnoj Kiehl'sovoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca. Ovim se Kiehl’s jasno odvojio od konkurencije i postigao tržišnu prepoznatljivost, stekavši vjerne obožavatelje.

Kiehl's je osnovan u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju.

U svim Kiehl’s prodavaonicama načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije branda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i Kiehl’sov poznati kostur 'Mr. Bones'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju