Bacite pogled na najljepše haljine u 2008. godini u kojima su najveće zvijezde današnjice prošetale crvenim tepihom. Unatoč glavobolji i milijunima utrošenih dolara njihov trud se ustostručio. One su obilježile modnu povijest!


VIP događanja u ovoj godini brojnim zvijezdama priuštila su glavobolje i milijune utošenih dolara, ali i toliko željenu slavu.

Nije tajna kako pravi odabir haljine za jednu noć donosi titulu najbolje odjevene ali i najpoženije zvijezde u Holivudu. Toliko o tome kako odijelo ne čini čovjeka.

Ovih deset dama u veličanstvenim haljinama definitivno su obilježile godinu i ušle u modnu povijest. Njihov uloženi kapital se ustostručio.

Heidi Klum ovogodišnju dodjelu Oscara začarala je bajkovitom haljinom. U kreacija Johna Galliana zaustavila je dah prisutnih i pokazala kako može izgledati moderna Pepeljuga.


Na filmskom festivalu u Cannesu Linda Evangelista zapanjila je svježinom i vječito dobrim izgedom odjevena u zlato od glave do pete. Pripijena haljina s potpisom Lanvina istaknila je njenu vitku figuru.

Eva Longoria ove godine nepogrešivo je birala haljine u kojima je zabljesnula na crvenim tepisima. Jedna je od rijetkih koja priznaje kako sav posao za nju obavljaju stilisti koji joj čak pakiraju kovčege. Nema veze Eva, tko prizna pola mu se prašta.

Naposljetku imamo i dokaz kako spomenuti milijuni odlaze stilistima koji se kriju iza ovih veličanstvenih haljina, no treba ih znati i nositi i s njima ući u povijest. Ovim damamam to je pošlo za rukom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju