Mali je broj žena zadovoljnih brojem koji pokazuje metar nakon što ga obujmimo oko struka. Zaboravite na nedostižnih 60 centimetara i oblikujte svoj trbuh zdravim vježbanjem. A dok ga ne postignete odgovarajući obujam jednostavmo ga kamuflirajte

Sve su žene imale iskustva s kojim centimetrom viška oko struka. Bilo da ih je zakopčavanje gumba na hlačama mučilo u nekom kraćem periodu, ili je tih nekoliko centimetara najveća mana inače sjajnog izgleda, svačiji struk je imao svoje šire dane.

Bez obzira u kojoj ste se grupi pronašli, imamo nekoliko trikova pomoću kojih će prošireni struk djelovati uže.

1. Nosite hulahopke koje oblikuju tijelo i izravnavaju trbuh
. Osim što će kamuflirati nepoželjne izbočine, osjećaj koji pružaju takve tkanine natjerat će vas da uvučete trbuh i pripazite na držanje

2. Sakrijte veći trbuh bojom, odnosno izbjegavajte svjetlije boje u tom dijelu tijela. Osim što one privlače pažnju, vizualno proširuju struk. Odaberite tamnije boje i sitnije uzorke kako biste vizualno smanjili obujam struka.

3. Radije izaberite ležernu ili lepršavu košulju nego majicu koja strogo prati liniju tijela. U širim bluzama vaš će trbuh izgledati tanje, ali izbjegavajte one koje imaju volane ili kakve nabore na tom dijelu košulje.

Savjeti za postizanje besprijekorno ravnog trbuha

4. Nosite suknje i hlače s visokim strukom kako biste imali trbuh 'pod kontrolom'. Ravne hlače ili suknje koje se omataju oko tijela jednako tako su dobar izbor. Uske hlače stavite na neko vrijeme u ormar, jer su one izrazito nelaskave prema širem struku.

Izgubite kilograme bez odlaska na dijetu

5. Koji centimetar viška na trbuhu sakrit ćete i haljinama visokog struka ili one rezane ispod grudi. Tkanina koja će ležerno padati, sjajno će pokriti trbuh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju