Angelina Jolie je poprilično nezadovoljna svojim izgledom, odnosno nekim dijelovima svoga tijela. Nakon dojenja blizanaca njezine su se grudi promijenijle, a navodno se ne može riješiti ni trbuščića.

Na izboru najljepših filmskih ljepotica svih vremena, Angelina Jolie je na drugom mjestu, a ispred nje je samo Audrey Hepburn

Glumica Angelina Jolie koji mnogi proglašavaju najljepšom glumicom, u posljednje je vrijeme nezadovoljna svojim izgledom i to grudima koje su se promijenile nakon dojenja blizanaca.

-Angie je najviše nezadovoljna izgledom svojih grudi. Kaže da su se smanjile i izgubile na čvrstoći. Nakon Shiloh bile su u dosta dobrom stanju, no dojenje blizanaca je učinilo svoje.

Nije pretjerano zadovoljna ni svojim trbuhom, kazao je njezin prijatelj i dodao kako je Angelina frustrirana, jer koliko god vježbala, na trbuhu još uvijek ima kože koja visi.

No, kao dodatnu injekciju za samopouzdanje, mogli bi poslužiti i rezultati izbora najljepših filmskih ljepotica svih vremena prema kojima je Angelina na drugom mjestu. Ispred nje se nalazi samo glumica Audrey Hepburn.