Angelina Jolie je poprilično nezadovoljna svojim izgledom, odnosno nekim dijelovima svoga tijela. Nakon dojenja blizanaca njezine su se grudi promijenijle, a navodno se ne može riješiti ni trbuščića.

Na izboru najljepših filmskih ljepotica svih vremena, Angelina Jolie je na drugom mjestu, a ispred nje je samo Audrey Hepburn

Glumica Angelina Jolie koji mnogi proglašavaju najljepšom glumicom, u posljednje je vrijeme nezadovoljna svojim izgledom i to grudima koje su se promijenile nakon dojenja blizanaca.

-Angie je najviše nezadovoljna izgledom svojih grudi. Kaže da su se smanjile i izgubile na čvrstoći. Nakon Shiloh bile su u dosta dobrom stanju, no dojenje blizanaca je učinilo svoje.

Nije pretjerano zadovoljna ni svojim trbuhom, kazao je njezin prijatelj i dodao kako je Angelina frustrirana, jer koliko god vježbala, na trbuhu još uvijek ima kože koja visi.

No, kao dodatnu injekciju za samopouzdanje, mogli bi poslužiti i rezultati izbora najljepših filmskih ljepotica svih vremena prema kojima je Angelina na drugom mjestu. Ispred nje se nalazi samo glumica Audrey Hepburn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju