Mlada Britanka upustila s u avanturu zvanu 'Madonnin režim' no nije ni slutila koliko je bolan. Isprobala je sve što i materijalna mama. 2-3 sata radeći Ashtangu, plus pilates,plivanje,biciklizam i dvostane kombinirane vježbe šest dana u tjednu, plus makrobiotički režim prehrane. Zvuči nemoguće?


Super utegnuta Madonna obožava vježbanje. Materijalna mama s troje djece pretvorila se u totalnog Fitness gurua. Već i sama pomisao na njezin režim vježbanja je bolna. Ona provodi 2-3 sata dnevno radeći Ashtangu, fizički najzahtjevniji oblik joge, plus pilates, plivanje, biciklizam i vježbanje s utezima. Osim toga šest dana u tjednu ne preskače dvosatno vježbanje po režimu koji je za nju osmislila Tracy Anderson.

Njeno tijelo nije rezutat gutanja pilula, pušenja i ispijanja kofeina. Madonna ali i brojne druge zvijezde nisu odabrale lakši put kako se nam često čini. One se znoje svaki dan i vjerujte mi brutalno se znoje', zaključila je Ashley.

Prvi sat rezerviran je za plesni aerobik, a u drugom satu učvršćuju se mišići. Pridržavate li se pri tome i pravilne ishrane, rezultati neće izostati bez obzira na to koliko (malo) vremena imate za tesanje figure.

Željna spomenutih rezultata u veliku avanturu za koju nije ni slutila koliko će biti bolna upustila se britanska novinarka Ashley Pearson. Ponukana prije svega znatiželjom, da li su maratonske vježbe učinkovite i da li su uistinu one zaslužne za fascinirajuću figuru koju ima pop kraljica Ashley je startala s osobnim trenerom.

Ako tomu pridodamo da se držala još jednog strogog režima i to onog prehrambenog, jer pozanto je kako Madonna jede strogo makrobiotički menu. Što znači menu utemeljen na žitaricama s organskim voćem, povrćem i prirodnim šećerima. Naime Madonna je prezna s hranom da vrlo rijetko odlazi u restorane. 'Nikada ne možete bit posve sigurni što vam je na tanjuru', kaže.

Ashley kaže kako joj je pet tjedana avanture zvane 'Režim Madonna' bilo dovoljno za cijeli život. Prvi je tjedan krenula puna entuzijazma no već nakon prvog dana sastavljenog od šest sati vježbanja osjećala se pregažena. Motivirana pedeset posto manje krenula je s drugim tjednom, suze i vriska bile su njena svakodnevnica. Treći tjedan njeno tijelo počelo se navikavati na bol, no zapitala se može li bol biti primamljiva, jer to je builo jedino rješenje da nastavi po istom.

Četvrti tjedan u potpunosti je izgubila motivaciju, samopouzdanje i dah. Pitala se kako li samo njoj uspjeva, da li je u pitanju borba za ljepotu i isplazi li se zbog nje trpjeti do te mjere da gubiš vezu s realnošću.

Osjećala sam se deset centimetara višom, moje tijelo bilo je prozračno, moje misli čiste i osjećaj koji me preplavio bio je neopisiv', priznaje Ashley kao i činjenicu da se isplatilo.

No ipak nakon sumnji, boli, patnji došao je i peti tjedan, istina rezultati su bili vidljivi, tvrdi Ashley, vaga je pkazala sedam kilograma manje. No zanimljivbo je akkao ju nije fascinirala brojka nego osjećaj u tijelu.

'Osjećala sam se deset centimetara višom, moje tijelo bilo je prozračno, moje misli čiste i osjećaj koji me preplavio bio je neopisiv', priznaje Ashley kao i činjenicu da se isplatilo.

Svoju misiju je ispunila i dala do znanja sebi a i na ovaj način i drugima kako biti zvijezda nije nimalo lako, a biti Madonna je nestvarno.

' Njeno tijelo nije rezutat gutanja pilula, pušenja i ispijanja kofeina. Madonna ali i brojne druge zvijezde nisu odabrale lakši put kako se nam često čini. One se znoje svaki dan i vjerujte mi brutalno se znoje', zaključila je Ashley.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju