Dove Fashion.HR završio je svoju prvu zagrebačku priču revijom pod radnim nazivom avangarda na kojoj su svoje modele prikazali Ivona Martinko, Ivana Barać, I-GLE, Branka Donassy i XD Xenia Design

Kao i na prve dvije večeri ovogodišnjeg Dove Fashion.HR-a svi prikazane kolekcije na završnoj večeri su izrazito nosive. Iako smo od kreatorskih imena poput branke Donassy i Xenia Designa navikli na 'nešto više' obje kreatorice su pokazale samo obrise avangarde na svojim modelima.

Svila, pamuk i lan su materijali kojima se u proljetnoj kolekciji poigrala Ivona Martinko. Ženstvena kolekcija odiše krojevima mekanih linija, a Ivona predlaže haljine, hlače, suknje, tunike i kapute na kojima se poigrala asimetričnim i simetričnim linijama.

Ivana Barać je pokazala odjeću koja odlično ističe žensko tijelo, a u novoj proljetno/ljetnoj kolekciji se poigrala izrezima i zatvaračima koji provociraju i namijenjeni su odvažnim ženama koje naglasiti svoje obline. Od boja u kolekciji prevladavaju siva i crna.

Večer zaljubljenih na Dove Fashion.Hr-u

U svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2010. Branka Donassy nudi modele izrađene od prirodnih materijala te tkanine s posebnom impregnacijom i autorske printove koji su osvježili kolekciju.

Ksenija Vrbanić za XD Xenia Design je pokazala nosivu žensku kolekciju koja je istovremeno glamurozna i sofisticirana i sigurno će pronaći put do mnogih obožavateljica mode, a muške modele je odjenula u dimije, majice s printevima i asimetrične sakoe.

Najočekivanija revija Dove Fashion.HR-a je ona modnog studia I-GLE. Njihovi modeli za proljeće/ljeto 2010. odišu pastelnim i zagasitim bojama te zanimljivim okovratnicima koji izgledaju poput nakita.

Završnu večer pod radnim nazivom avangarda sa zanimanjem su pogledali Josipa Lisac, Nenad Korkut i glumac Damir Markovina.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju