Lijepo tijelo i zavodljivi osmijeh osigurali su joj prestižne revije, naslovnice i bogatog i slavnog dečka Leonarda DiCapria, a nova kampanja koju je snimila za sportsku marku Hurley još je jednom dokazala kako je bar djevojka koju ćemo još dugo gledati

Bar Refaeli se poziranjem počela baviti u dobi od samo osam mjeseci, danas je jedan od anđela Victorie Secret, a svoje zanosne obline pokazala je i u ovogodišnjem Swimsuit izdanju Sport Illustrateda.

Bar se okitila i titulom jedne od najljepših žena na svijetu, a svoje srce 23-godišnja je Izraelka poklonila glumcu Leonardu DiCapriu.

Okitila se i titulom jedne od najljepših žena na svijetu, a svoje srce 23-godišnja je Izraelka poklonila glumcu Leonardu Di Capriu.

Par je u vezi od 2005. kada su se sreli u Las Vegasu, ljubav cvate od prvog susreta, a Bar je uz njega i na svjetskoj turneji na kojoj promovira film Revolutionary Road u kojem mu je partnerica Kate Winslet.

Bar Refaeli obilježila Valentinovo

Ugovor s Hurleyjem lijepa je Izraelka potpisla u srpnju prošle godine, a reklamna kampanja je snimljena na plažama Rio de Janeira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju