Bar Refaeli je odjevena samo u bijele bikini gaćice otkrila kako joj je najveća želja krenuti stopama supermodela Heidi Klum i priznala kako je super imati napisanu priču Stephena Kinga na golom tijelu

Bar krasi lipanjsku naslovnicu magazina Esquire na kojoj je umjesto oskudnom odjećom tijelo pokrila body paintingom. No, umjesto nježnih crteža na njezino je tijelo prepisana priča kralja horora Stephena Kinga.

Više nego domišljati način kako promovirati novu knjigu, smislio je Stephen King koji je kratki dio svoje posljednje priče 'Mortality' ispisao na tijelu Bar Refaeli.

Dvadesetrogodišnja djevojka priznala je kako joj je to bilo neobično, no novo i zanimljivo iskustvo.

'Do sada nisam vidjela nikoga s ispisanim dijelovima priče na tijelu, pa sam htjela biti prva koja će to učiniti', rekla je Bar.

Grafički dizajner James Victor ispisao je 48 riječi bojom an golo tijelo izraelskog modela, te otkrio kako ima podatnu i predivnu kožu po kojoj je bilo lako pisati.

Bar Refaeli na naslovnici lipanjskog Ellea

Bar je otkrila kako je ponosna na svoje porijeklo jer su sve Izraelke izuzetno hrabre i samouvjerene žene koje se vole zabavljati, a njezin veseli duh kamera obožava pa je to jedan od razloga što je toliko uspješna u svom poslu. 

Jedan od najtarženijih modela današnjice, Bar Refaeli voljela bi krenuti stopama supermodela Heidi Klum s kojom dijeli najtraženiju pistu u svijetu mode i to onu po kojoj hodaju samo anđeli Victorie Secret.

'Sviđa mi se sve što radi i kad gledam nju vidim sebe u budućnosti. Voljela bi krenuti njezinim stopama', otkrila je Bar.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju