Malo je žena u svijetu koje se mogu pohvaliti da u svom ormaru imaju haljine s potpisom svih modnih velikana. No, jednoj ženskoj ikoni to je pošlo za rukom. Lutkici Barbie nije odolio apsolutno nitko

Od Tjedna mode održanog u New Yorku lutkica Barbie u centru je modnih zbivanja. Ružičastim cipelicama dizajniranima samo za nju, krenula je modna rođendanska proslava ovoj plavokosoj ženskoj ikoni.

Odličan izgled može pripisati nevjerojatnoj brojci od 50 tisuća estetskih preinaka, koliko ih je doživjela od trenutka kada je nastala 1959. godine.

Posljednji u nizu dizajnera koji je Barbie kreirao poklon za rođendan je Christian Louboutin

Za nju su dizajnirali najveći dizajneri današnjice dajući joj važnost kakvu ima tek nekolicina žena u svijetu. Ralph Lauren, Armani, Versace, Givenchy i Dior tek su neki od modnih divova u čije se haljinice smjestilo usko tijelo popularne lutkice.

Posljednji u nizu dizajnera koji je Barbie kreirao poklon za rođendan je Christian Louboutin s tri različita dizajna za modno osviještenu lutkicu.

Ono što će lutkice s njegovim potpisom činiti posebnim je i ambalaža, odnosno kutija za cipele u kojoj će Barbike biti zapakirane.

Barbie ima predebele gležnjeve?

Bizaran nakit od dijelova Barbie lutke

Svaka od kombinacija će uz odjeću inspiriranu Marilyn Monore i egipatskom kraljicom Nefertiti dolaziti s četiri para cipelica na visoku potpeticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju