Beyonce je za svoju turneju odabrala samo najbolje. U stvaranju glazbenog i scenskog spektakla pomogao joj je slavni dizajner Thierry Mugler čije će kreacije, uz one koje potpisuje i njezina modna kuća House of Dereon, nositi na koncertima

Thierry Mugler i Hose of Dereon

Modele iz kolekcije za proljeće i ljeto 2009. House of Dereon koju potpisuju Beyonce i njezina majka, pjevačica će nositi na turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb u kojem će i započeti svoju europsku turneju.

Haljine koje odišu ženstvenošću i živim bojama imati ćemo prilike vidjeti uživo na pozornici.

Beyonce će u jednom trenutku biti ženstvena, a u drugom prava ratnica, odjevena poput gladijatora. Na pozornici će biti dramatično, otkrio je Thierry Mugler.

Uz najdraže haljine u čijem kreiranju je pjevačica i sama sudjelovala nosit će i kostime koje potpisuje slavni dizajner Thierry Mugler.

Ženstvena ratnica

'Beyonce će u jednom trenutku biti ženstvena, a u drugom prava ratnica, odjevena poput gladijatora. Na pozornici će biti dramatično', otkrio je Thierry Mugler.

Dominantni motivi za kojima se vodio dok je smišljao odjeću za Beyonce su bili ženstvenost, sloboda, ratnica i sila.

Svijetski poznati dizajner, režiser i fotograf Thierry Mugler radit će kao kreativni savjetnik i kostimograf za Beyonce na međunarodnoj nadolazećoj svjetskoj turneji.

Više od pedeset kostima za show

Mugler je dizajnirao 58 kostima za show, uključujući odjeću zvijezde te benda, pratećih vokala i plesača koji će Beyonce pratiti na sceni.

Mugler čija je dosadašnja suradnja uključivala spektakularni show Cirque du Soleil's i video spot George Michaela 'Too Funky' će rukovoditi ključnim djelovima Beyoncine produkcije, uključujući hitove 'Dangerously In Love', 'Ave Maria' te završni dio programa.

Beyonce je dugogodišnji obožavatelj Muglerova rada, a za suradnju s poznatim dizajnerom se zainteresirala nakon što je vidjela izložbene komade u Metropolitan Muzeju of Art Costume Institute's pod nazivom 'Superheroes: Fashion and Fantasy'.

Beyoncé je najviše oduševila Muglerova kreacija iz spota 'Too Funky', koji je viđen na naslovnici njezinog albuma 'I Am... Sasha Fierce' pa je i turneju u sklopu koje će održati koncert u Zagrebu, 26. travnja prepustila u sigurne i slavne ruke dizajnera.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju