Revolucionarni aparati u kozmetologiji pomažu nam da se trajno riješimo dosadnih i upornih dlačica i celulita. Da, i to postoji, i to kod nas u Hrvatskoj

Ako vam je već dosta stalnog depiliranja zbog kojeg ili morate trpjeti bol ili urasle dlačice, postoji rješenje uz koje ćete se bezbolno i trajno ukloniti suvišnih dlaka.

Tehnologija AFT je nova, četvrta generacija pulsnog svijetla . Potpuno je bezopasna s najboljim i trajnim rezultatima. Može se primjenjivati na svim tipovima kože i dlaka, a prva je tehnologija koja prepoznaje svijetlu dlaku. Nakon prvog tretmana uklanja se čak 49 posto neželjenih dlačica. Osim što je ova metoda bezbolna i bezopasna, apsolutno je trajna.

Borba s celulitom jednako je dugotrajna te u mnogim slučajevima i ne pretjerano uspješna. No, uz novi aparat 'Accent XL' narančastoj kori možete zauvijek reći zbogom.

Accent XL je moderni radiofrekventni sustav za estetske i kozmetičke tretmane poput uklanjanja masnog tkiva i celulita. To je potpuno nova tehnologija mršavljenje bazirana na radiovalovima koji rastapaju čvrste masti u tekuće stanje nakon čega se one i dalje razgrađuju te putem limfe napuštaju organizam.

Princip je vrlo sličan klasičnoj liposukciji, no bez boli, ožiljaka i dugog oporavka. Osim topljenja sala i celulita ( i do 6 centimetara u jednom tretmanu), Accent XL ima funkciju pomlađivanja i liftinga.

Uz pomoć bipolarne glave koja prodire 3-6 milimetara po kožu djeluje na kolagante te se koža zateže, a bore nestaju. I u ovom slučaju rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana.

Ovaj revolucionarni aparat promoviran je u hit- seriji 'Reži me', a 2008. je od 50 nominacija u kozmetologiji odnio 11 nagrada.

Oba tretmana vrše se u kozmetičkom salonu 'Bambina' na Trgu bana Jelačića broj 3 u Zagrebu, a sve dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 01 48 16 177.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju