Sve toplije vrijeme tjera žene da skinu suvišnu odjeću. Ipak, od traperica se ne odustaje ni na visokim temperaturama. Novitet na tržištu su 'bikini traperice' u kojim je onima koji ih nose ugodno, no onima koji samo gledaju prilično vruće

Vrijeme potrage za savršenim trapericama u kojima nije vruće tijekom ljetnih dana je iza nas. Pripadnice ljepšeg spola sada mogu odabrati 'bikini traperice' koje su udobne, izazovne i seksi.

Najnoviji model je kao stvoren za žene pune samopouzdanja koje žele pokazati odličnu liniju u koju su ulagale tijekom zime.

'Bikini traperice' su vrlo nisko rezani model i imaju ušiveni donji dio bikinija koji se veže na bokovima. Ideja je potekla od djevojaka koje su htjele traperice niskog kroja koje će jedva pokrivati njihove bokove, no ipak neće kliziti s njih.

'Specijalizirali smo se za nisko rezane traperice, no naši su klijenti stalno željeli još niže modele', pojasnila je Sandra Tanimura, dizajnerica japanske tvrtke Sanna's.

'Vrlo je teško ispuniti taj zahtjev bez da traperice skliznu s bokova pa mi je na pamet pala ideja da im dodam nešto poput bikini gaćica', rekla je Tanimura.

Model izgleda privlačno, a sigurni smo kako će najviše oduševiti muškarce koji će s dolaskom toplog vremena uživati u zanosnim ženskim tijelima u 'bikini trapericama'.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju