Uskladite li boju puti s odjećom koju nosite vaša figura i atributi će doći do izražaja. Plavuše će zablistati u crvenoj odjeći koja će naglasiti njihovu svijetlu put dok tamnokose žene mogu posegnuti za smjelijim bojama i odjenuti žutu, ružićastu i ljubičastu


Plava kosa, svijetla put i zelene ili plave oči pravi su razlog da odjenete crveno. Žarka boja naglasit će vaše atribute, a crvena boja koju se rijetko tko usudi nositi pretvoriti će vas u odvažnu kraljicu stila. Ukoliko je crvena prejaka boja za vas odlično ćete izgledati u indigo plavoj ili maslinasto zelenoj.

Crna je boja koju žene odjevaju kada žele izgledati ozbiljno ili elegantno. Ona u pravilu pristaje svim tipovima, no plavuše tamnije puti ljepše će izgledati u bež ili boji šampanjca u kombinaciji s crnim detaljima.

Smeđa kosa i tamne oči te svjetla put odlično podnose tople nijanse kao što su smeđa i boja karamele, a zablistat ćete i u ružičastom. 

Crna je boja koju žene odjevaju kada žele izgledati ozbiljno ili elegantno. Ona u pravilu pristaje svim tipovima, no plavuše tamnije puti ljepše će izgledati u bež ili boji šampanjca u kombinaciji s crnim detaljima. Ukoliko prigoda nije ozbiljna žene koje krasi plava kosa i maslinasta koža mogu se poigrati zelenom, crvenom i narančastom.

Tamnoj kosi i puti koje krase raskošne crnke odlično pristaju sve nijanse ružićaste u kombinaciji s crnom ili sivom. Mornarskoplava i zelena boja također će naglasiti njihove atribute, a iste boju mogu odjenuti i crvenokose žene.

Ne zaboravite na nakit kao modni detalj koji osvježava svaku kombinaciju. Srebrni nakit je najbolji izbor za žene svijetle puti i kose, dok crnke odlično podnose zlato, bilo da se radi o pravom nakitu ili bižuteriji.

Ukoliko ste smjeli i odvažni posegnite za velikim, šarenim komadima nakita, no kombinirajte ih uz jednobojnu odjeću. U protivnom bi mogli ostaviti dojam neozbiljne osobe koja ne mari za stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju