Injekcije botoksa kojima se podižu grudi zove se 'breastox'. Bez kirurškog noža, uz pomoć 12 sitnih uboda, grudi postaju čvršće i 'uzdignutije'

Upotreba botoksa sve se više širi, tako da njegova posljednja primjena uključuje ne samo izravnavanje bora već i podizanje grudi.

Novi estetski tretman nazvan 'breastox' preporuča se ženama kojima su se nakon trudnoće i dojenja grudi opustile.

Bore na dekolteu rezultat su starenja kože, no na njih još u većoj mjeri utječe sunce

Pomoću 12 injekcija koje se ubrizgavaju u područje pektoralnih prsnih mišića, postiže se efekt njihova 'zamrzavanja' čime se potiču drugi mišići na intenzivniji rad podižući tako grudi.

Osim što djeluje na mišiće, botoks i izglađuje borice nastale u dekolteu.

Te bore su rezultat starenja kože, no na njih još u većoj mjeri od faktora vremena utječe sunce. Dok mnoge žene izrazitu pažnju obraćaju na lice redovito ga štiteći kremom za sunčanje, nerijetko zanemaruju jednako sjetljivu kožu na prsnom košu.

Efekt postignut 'braestox'-om traje između 2 tjedna i 3 mjeseca, a najbolji efekt ima na ženama u dobi između 20 i 30 godina.

Kako sačuvati čvrste grudi?

Nova sprava za prekrasne grudi

Majkama se preporuča tek tri mjeseca nakon poroda, ali one, kao i svi ostale žene zainteresirane za taj postupak trebaju znati da se njima ne grudi ne povećavaju, već učvršćuju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju