Iako se brine o šestoro djece, Angelina Jolie na zapostavlja svoj izgled, barem kada je riječ o depilaciji. Ipak, njezin nevjenčani suprug Brad Pitt svom izgledu poklanja mnogo više pažnje, a to uključuje brojne tretmane

Angelina Jolie i Brad Pitt, vjerojatno najljepši holivudski par, kao i svi drugi, imaju svoje omiljene tretmane ljepote. No, pogrešno je pretpostaviti da je Angie ta koja odlazi na brojne tretmane. Ne, to radi upravo Brad koji je navodno opsjednut svojim izgledom, osobitom kožom.

Brada i Angie kozmetičari posjećuju u njihovom domu, a
Angelina ponajprije uživa u pedikuri i masaži, a depilira cijelo tijelo, čak i nožne prste.

Prema izvoru, Brad i Angelina povremeno imaju dan koji su nazvali 'Moj dan'. Glumičina asistentica tada organizira sve pripreme kako bi Angelina dobila željene tretmane i najbolju uslugu.
-Ona je vrlo pedantna u depilaciji, no osim masaže i pedikure, rijetko kad zahtjeva posebne usluge, kazao je izvor.

Brad pak nije ljubitelj depilacije, no kada je u pitanju njegovo lice, onda je očito samo nebo granica.

- Brad opsesivno brine o svojoj koži i želi da njegovo lice uvijek izgleda besprijekorno. Zato koristi detoksikacijske peelinge, anti-age serume za čišćenje organskog podrijetla i različiote anti-age eliksire.

Angelina pak nije toliko opsesivna, a prema vlastitom priznanju, jednom se dogodilo i da se jedno od njezine djece popiškilo na večernju toaletu.

- To je jedini trenutak kad se slava i obiteljski život ne slažu. Vi se pokušavate spremiti jer se morate pojaviti na nekom red carpet događanju i odjednom je netko od djece zamijenio vašu haljinu s toaletom. Što reći nego: O da, dakle, to ću nositi večeras, kazala je lijepa Angelina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju