Carla Bruni se iznenadila nakon što je u službenom posjetu Španjolskoj upoznala princezu Letiziu i njezin smisao za modu. Uz uobičajene poljupce dobrodošlice među damama iz visokog društva frcale su i malene iskre ljubomore

Supruga francuskog predsjednika Carla Bruni plijenila je pažnju tijekom posjeta Španjolskoj svojom elegantnošću i odličnim odabirom odjeće, no izgleda da je sve stalo kada se u njezinom društvu pojavila španjolska princeza Letizia.

Carlina kombinacija Diora i Louboutina nije uspjela zasjeniti elegantnu i jednostavnu princezu Letiziu.

Carla koja je navikla primati pohvale za svoj izgled i stil odjednom se našla na nepoznatom terenu, a svečana večera održana u palači Zarzuela se pretvorila u natjecanje između Pariza i Madrida.

Obje dame su odjenule svečane haljine. Carla je odabrala jednostavnu crnu haljinu s otvorenim leđima, a kosu je podigla u elegantnu punđu dok je princeza Letizia odabrala haljinu od satena sa šlepom, a kovrče je ukrasila tijarom. 

No, Letizia je uspjela zasjeniti Carlu baš kao i tog popodneva kada je u bordo haljini i vrtoglavim potpeticama dočekala predsjednika Sarkozyja i njegovu suprugu. Carla koja je za tu priliku odabrala Diorovu kreaciju i cipele s potpisom Christiana Louboutina morala je priznati poraz.

Bivšu novinarka i majku dvoje djece, princezu Letiziu magazin Vanity Fair je 2008. stavio na peto mjesto najbolje odjevenih dama. Carla je tada zauzela četvrto mjesto, a sada?

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju