Stručnjakinja za stil Angela Buttolph prihvatila se posla i u knjizi 'Inside The World’s Most Famous Wardrobe: Kate Moss Style' pojasnila tajne njezinog imidža. Provjerite četiri različita stylinga Miss Moss za četiri različite prilike i ukradite ih!

Knjiga Angele Buttolph 'Inside The World’s Most Famous Wardrobe: Kate Moss Style' koja je objavljena ovoga tjedna već je polučila veliki uspjeh. 

Ništa čudno s obzirom da se u knjizi nalazi pregršt glamuroznih fotografija ikone stila, kao i izjave i intervjui s kraljevima modne scene poput Karla Lagefelda, Manola Blahnika, Matthewa Williamsona...

Tajna je u odabiru pravih kombinacija za određenu priliku, hrabrosti i ležernosti. 

Ili kako je stilist Matthew Williamson rekao, ona se neće smrzavati kao Victoria Beckham ili padati na potpeticama od četrnaest centimetara, odjenut će se kako nalaže prilika. I pojavit će se blatnjava na rock festivalu, jer tako nalažu pravila rocka. Ona je možda jedina osoba koja je od blata učinila trend. 

Provjerite četiri kombinacije Kate Moss, zaboravite na Posh Beckham (jer je preskupo, a ponekad i nenosivo) i prekopirajte stil, dok ne pronađete svoj. Sve je stvar ležernosti, jer moda je sve, samo ne ozbiljna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju