Titulu ljepotice s najviše plastičnih operacija 11 godina zaredom odnosi Cindy Jackson koja je brojem zahvata zaslužila mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda

Zahvaljujući velikom broju zahvata kojima se podvrgnula 54-godišnja američka pjevačica i spisateljica Cindy i ove je godine zasluženo osvojila titulu osobe s najviše plastičnih operacija.

Facelifting, liposukcije i injekcije kolagena samo su neki od zahvata kojima se podvrgnula. Milijun kuna koliko je do sada potrošila na uljepšavanje pomoglo joj je da se nađe u Guinnessovoj knjizi rekorda.

'Nisam bila sigurna je li Guinnessov rekord dobra stvar, no sviđa se ljudima pa i meni', izjavila je plavokosa Cindy.

Godine kao da su stale za Cindy koja uistinu dobro nosi sve svoje operacije i privlači poglede.

Kao djevojka je bila prosječna, a prijatelji su je zadirkivali zbog velikog nosa dok su lijepe riječi čuvali za njezine dvije sestre.

Za promjenu izgleda se odlučila nakon što je navršila 30 godina i naslijedila veliko bogatstvo. Prvo je sredila oči, a na sljedeću operaciju je otišla prije nego su joj splasnule otekline na licu nakon prvog zahvata.

Danas redovitim zahvatima brine o svom izgledu i održava ljepotu. Cindy je sretna i uživa u pažnji koju privlači u društvu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju