Mnoštvo domaćih celebrityja uživalo je u reviji cipela koje su prezentirali poznati dizajneri, a neki su odmah posegli u novčanik i opskrbili se novim štiklicama

Na reviji modne marke Peko tri hrvatska i dva slovenska dizajnera su predstavila pet ekskluzivnih kolekcija cipela.

Reviju su iz prvih redova pratile Nikolina Pišek, Maja Šuput, Tanja Tomić i Iva Majoli.

Po prvi puta su priznati hrvatski modni dizajneri dobili priliku kreiranja cipela za velikog europskog proizvođača obuće. Svojim su kreacijama na reviji u hotelu Westin Ivica Klarić, Juraj Zigman i dizajnerski dvojac Elfs oduševili publiku koja je vrvjela celebrityjima.

Futurističke čizme, seksi cipele s visokim potpeticama, retro modeli te cipele s ravnim potpeticama oduševile su Nikolinu Pišek,trudnu Tanju Tomić, Ivu Majoli i Maju Šuput koja je reviju pogledala u društvu Modnog mačka.

Dizajnerske modele došla je pogledati i Simona koja će od sada svoje cipele kupovati sama, a priliku da vidi što rade dizajneri nije propustio niti Fashion Guru.

Svoje je cipele pokazala i slovenska dizajnerica Barbara Šušar koja je inspiraciju za kolekciju pronašla tijekom putovanja po Južnoj Americi.

Kolekcija Buenos Aires je poklon svim ženama da ih podsjeti, da u sebi naglase strast, temperament, djelić kokete i slobodne žene.

Cipele iz kojih pršti strast je predstavio i slovenski dizajner Milan Gačanović Gacho.

Ljubiteljice cipela već danas mogu pohitati u prodavaonice Peko u svim većim Hrvatskim gadovima i upiknuti seksi cipele s potpisom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju