Nema ništa neobičnog u tome da dvije žene vrlo sličnog izgleda privlače pažnju muškaraca. No kada su one majka i kćer, a razlika od 22 godine među njima je nestala zahvaljujući estetskim operacijama napravljenim u Hrvatskoj stvar postaje itekako neobična

Pedesetogodišnja Britanka Janet Cunliffe i njezina kći Jane izgledaju kao sestre, no to ne mogu zajvaliti dobroj genetici već estetskim operacijama koje su obavljene u Hrvatskoj.

Nezadovoljna svojim izgledom Janet je poželjela izgledati poput svoje kćeri, i uz pomoć savjeta Linde Briggs ostvarila svoje snove.

Linda je vlasnica internet stranice na kojoj pruža savjete osobama koje uz pomoć estetskih operacija žele promijeniti izgled. Pomogla je i Janet u odabiru plastičnog kirurga, a odluka da zahvate obavi u Hrvatskoj donesena je na temelju savjeta zadovoljnih klijenata.

Janet je Hrvatsku posjetila prošlog rujna i kod estetskog kirurga napravila zahvat na očnim kapcima i opearciju nosa.

Janet je uz pomoć operacije grudiju, zatezanja očnih kapaka, zahvata na nosu i usnama uspjela postići izgled gotovo identičan svojoj kćeri.

Hrvatsku je posjetila prošlog rujna i u ordinaciji estetskog kirurga napravila zahvat na očnim kapcima i opearciju nosa.

'Ne ljutim se na mamu, uostalom ona je zaslužna za moj dobar izgled, pa sam joj ja sada na neki način to vratila', izjavila je 28-godišnja Jane.

Majka i kćer izgledaju gotovo identično, a često se događa da muškarci pomisle kako je Janet mlađa sestra svojoj kćeri.

'To me ponekad malo zasmeta, no nisam ljuta', tvrdi Jane koja je ponosna na svoju majku i njezin izgled.

Operacijama postala seksi kopija svoje kćeri

Iako su mnogi osudili njezin postupak koji je bankovni račun olakšao za gotovo sto tisuća kuna Jane se osjeća odlično i nakon razvoda te rođenja dvoje djece ponovno ima tijelo o kakvom je sanjala.

'Možda zvuči čudno da sam se podvrgnula estetskim operacijama kako bi izgledala poput svoje kćeri, no ona je tako lijepa. Tko mi to može zamjeriti?', zapitala se pedesetogodišnjakinja.

Obje žene uživaju u muškoj pažnji prilikom svakog zajedničkog izlaska, a 28-godišnja Jane se osjeća kao da ima sestru koju je oduvijek željela!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju