San svake žene je ormar pun cipele, još ukoliko one imaju potpise Louboutin, Choo ili Blahnik ženskoj sreći nema kraja. Je li taj san zaista moguće ostvariti, kao što tvrde reklame koja ih nude po 70 posto nižoj cijeni?

Internet stranice u Velikoj Britaniji preplavile su reklame koje nude dizajnerske cipele po 70 posto sniženim cijenama. Reklame tvrde kako cipele Christiana Louboutina, Jimmyja Chooa i Manola Blahnika mogu biti i vaše i to po smiješnim cijenama, jer zašto bi ih žene koje ne zarađuju kao Victoria Beckham ili Sarah Jessica Parker nabavljale po istoj cijeni.

Ukoliko ste naišli na štikle koje oduzimaju dah po jako povoljnim cijenama ne nasjedajte.

To su lažnjaci koji, iako dostupni nisu ni blizu originalu. Kopije poznatih marki poplavljuju internet i riječ je pravom organiziranom kriminalu.

Kraj vratolomijama na 17 centimetara

Modne ubojice na ženskim nogama

Mnoge ovisnice o cipelama ne slušaju upozorenja, važno im je samo da se dočepaju ubojitih potpetica s potpisom.

No, svaki kupac takvih cipela sudionik je u kriminalnom djelu jer cipele se proizvode u Kini, otvaraju se web shopovi i na stranicama se tvrdi da iza svega stoje vlasnici prestižnih brandova, da roba stiže iz Italije te da je odlične kvalitete.

Louboutinke kakve nosi Kate Moss i koje koštaju 600 dolara se na web stranici ChristianLouboutinLondon.com prodaju za manje od 200 dolara, što je ušteda od 70 posto.

Iz Louboutina su izdali priopćenje s upozorenjem o lažnjacima, jer sve je otišlo predaleko.

Ukoliko zaista želite jedan par seksi potpetica u ormaru uputite se u provjereni dućan i odriješite kesu...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju