Manekenka Danielle Lloyd je sudjelovala u promociji grudnjaka na londonskom trgu, posjetiteljicama sama mjerila poprsja i održala kratko predavanje na temu kako pravilno odabrati grudnjak. Sudeći po njezinim fotografijama, zna o čemu priča

Danielle Lloyd, dvadeseti devetogodišnja zaručnica Garyja Linekera, bivše engleske nogometne superzvijezde, napravila je pravi spektakl pojavivši se na londonskom trgu kako bi promovrala nove grudnjake La Senza. 

Danielle koja je za grudnjake i donji veš snimila modnu kampanju, pomogla je posjetiteljicama u odabiru grudnjaka, pomogla im u mjerenju poprsja i održala kratko predavanje o tome kako izabrati pravu veličinu grudnjaka. 

Važno je točno poznavati svoje mjere i opseg. Naime, uslijed debljanja i mršavljenja te se mjere mijenjaju. Ne drastično, no dovoljno da se promijeni veličina vaših košarica i opsega grudnjaka. .

Dobro je znati za kakve prilike ga kupujete: za slobodno vrijeme ili posebne prilike kao što su večernje zabave ili seksualne avanture u krevetu. kakav model želite  push up ili sa žicom...) nije važno, no zato je izuzetno bitno da ga isprobate. 


Provjerite naramenice. Prema osjećaju ih produljite ili skratite. Kako biste provjerili jeste li pravilno namjestili naramenice, stavite prst ispod naramenice na ramenu. Duljina je pravilna ako prst s naramenicom glatko klizi po ramenu. Kad su naramenice podešene, na redu je košarica, koja ne smije biti previše prazna ili puna. To možete procijeniti samo pogledom.

Dobro je imati nekoliko različitih vrsta grudnjaka, ovisno o prilici i odjeći koju nosite. Nije dobro, kada se bavite sportom, nositi čipkasti push up, jednako kao što nije lijepo vidjeti sportski grudnjak ispod prozirne košulje.

I na kraju, naglasimo da push-up grudnjaci općenito više nisu popularni, te da se sve više koriste grudnjaci koji naglašavaju prirodan oblik grudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju