Australska pjevačica i nešto manje popularna sestra džepne Venere Kylie, Danni Minogue odlučila je prestati s korištenjem botoxa. U 38-oj godini života spremna je za nešto prirodniji izgled koji će joj povratiti mimiku lica

Danni Minogue koja uz Cheryl Cole sjedi u žiriju britanskog showa X Factor, u razgovoru za magazin Gracia priznala je kako je vrijeme da prestane koristiti botox koji uz to što pegla bore i smanjuje mogućnost mimike lica, a to joj je, kao članici žirija itekako potrebno.

Dannii Minogue i Cheryl Cole su velike suparnice koje odabirom odjeće iz emisije u emisiju nastoje zasjeniti jedna drugu.

Na fotografijama koje prate njezin intervju nisu vidljive bore, a svi eventualni nedostaci uklonjeni su u Photoshopu. Usne na fotografijama izgledaju savršeno, a jagodične kosti i vilica dovedene su gotovo do savršenstva.

Stručnjak za fotografiju James Facey tvrdi kako Danni zbog tih korekcija izgleda deset godina mlađe. 'Najviše posla je odrađeno na predjelu usana i vilice, a neke bore oko očiju nisu uklonjene kako bi fotografija u cijelosti bila nešto prirodnija', pojašnjava Facey.

Mnogi obožavatelji showa X Factor opisali su Danni kao plastičnu i punu botoxa, a pjevačica je najavila povratak na male ekrane u puno prirodnijem izdanju.

'Za posao koji radim mimika je važna', zaključila je Danni i odlučila se odreći injekcija botoxa. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju