Sunce sramežljivo proviruje, a vaša se zimska odjeća odjednom čini tako teška i sumorna... Vrijeme za proljeće, a ako je suditi prema odabiru stylinga slavnih, nosit će se šareno, cvjetno, raznobojno, lepršavo i s mnogo resica...

Vrijeme je za pospremanje ormara... Dobro, ne radikalno, ali sunce nas upozorava kako se proljeće bliži, a time i potreba za nečim svježim, šarenim, cvjetnim, veselim i lepršavim.

Ako ste više akromatski tip, bit će dovoljno da se razveselite maramom u boji, poput Cameron Diaz ili Jessice Albe ili jednostavno se odjenite u crno, poput Kate Beckinsale i u ruke uzmite torbu u jarkoj boji.

Miley Cyrus i Mischa Barton vole resice, pa je tinejdžerska zvijezda odjenula denver plavo čizmice, a Mischa Barton žutu koćnu haljinu s resicama.

Cindy Crawfor, eva Longoria, Charlize Theron, Cameron Diaz i Katoe Holmes objeručke su prihvatile ljubičasto koja se i ove sezone nametnula kao it boja, a Rihanna, Jennifer Garner, Jessica Simpson znaju da djevojka najljepše izgleda u cvjetnoj haljini. A vi? Opcija je mnogo, samo treba odabrati, skinuti hilahopke i debele čarape, a zadržati čizme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju