Drage dame, vjerovale ili ne posuđivanje odjeće je postalo moderno. Iz New Yorka dolazi poslastica popularnog naziva swapping za one koji žele uživati u skupoj odjeći i zadržati novac tamo gdje mu je mjesto, u novčaniku.


Nova igra koja oduševljava žene popularno je nazvana swapping, a služi za razmjenu skupih torbi, cipela, odjeće i dizajnerskih modnih dodataka. Pravilo je vrlo jednostavno - daš dobar komad, dobiješ dobar komad

Prisjetite se djetinjstva kada ste s prijateljicama izmjenjivale odjeću i igračke i odlazile kući s novim stvarima. Princip je isti, no umjesto roza haljina i lutki sada su u igri dizajnerski komadi.

Nova igra koja oduševljava žene popularno je nazvana swapping, a služi za razmjenu skupih torbi, cipela, odjeće i dizajnerskih modnih dodataka. Pravilo je vrlo jednostavno - daš dobar komad, dobiješ dobar komad.


U ovoj igri uživaju žene u New Yorku i Londonu. Sve se odvija na swap tulumima, ulaznica za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 eura a uključuje konzumaciju pića.

Žene sa sobom donose dizajnersku odjeću, obuću i modne dodatke za koje su izdvojile velike količine novaca, no više ih ne nose i razmjenjuju se s ostalima.

U doba kada svijetom vlada financijska kriza ovo je idealan način da kući prošetaju u novim, skupim cipelama na koje nisu potrošile ni novčića.

Swapping nije poklanjanje rabljene odjeće već pravi način da si žene priušte Armanijevo odijelo ili Kelly torbu za kojom uzdišu već neko vrijeme.

Najbolji dio svega je što nakon swappinga ne odlazite kući s nelagodnim osjećajem krivice i praznim novčanikom već samo s punim vrećicama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju