Bondova djevojka Gemma Arterton pokazala je duge noge na svjetskoj premijeri filma Quantum Of Solace u Londonu. Noć je definitivno bila na njezinoj strani, uz pravu haljinu, odličan izgled, prinčeve Williama i Harryja te najboljeg muškarca - Jamesa Bonda

Londonskim crvenim tepihom Gemma je prošetala u ljubičastoj haljini koja je otkrila njezine duge i lijepe noge.

Gemma je blistala u haljini koja otkriva njezine lijepe noge

I dok je Gemma plijenila pozornost fotografa I obožavatelja, Daniel Craig je stigao ruku pod ruku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Satsuki Mitchell. Craig je bez obzira na povredu ramena koju je zaradio na snimanju strpljivo potpisivao autograme.

‘Mislim da će ovaj Bond biti najsmiješniji do sada’ rekao je Daniel, koji po drugi puta glumi tajnog agenta 007.

Dvadesetdvogodišnja glumica koja u filmu Quantum Of Solace igra agenticu Fields ostavila je iza sebe 1,500 glumica koje su željele biti Bondove djevojke i stala uz bok Danielu Craigu.

Gemma na premijeru nije povela svog devetnaestogodišnjeg ljubavnika Eduarda Munoza. Eduardov zadataka je bio podučiti Gemmu jahanju za potrebe filma Prince Of Persia: The Sands Of Time, no izgleda da je bez obzira na jezične prepreke među njima planula ljubav.

Gemmin španjolski je nikakav, a Eduardo jedva da zna nekoliko riječi engleskog pa zaljubljeni par komunicira uz pomoć prevoditelja.

'Super je što se konačno razumijemo' rekla je Gemma.

Na premijeru su stigli i prinčevi William i Harry koji su se odjenuli baš kao što bi to učinio sam James Bond i prošetali crvenim tepihom jedan uz drugog. Dočekalo ih je tri tisuće obožavatelja uz vriskove i povike.

Glumci Daniel Craig, Gemma Arterton i Olga Kurylenko uživali su u druženju s prinčevima koji su bili domaćini večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju