Uvriježeno mišljenje u Hrvata je da se u shoping između ostalog isplati uputiti i u srpsku metropolu. Priča se da je u Beogradu sve puno jefitinije nego u Zagrebu i ostalim gradovima Hrvatske. Je li tome uistinu tako pokazala nam je Fani Stipković

Putujući po svjetskim metropolama Fani je primijetila da ljudi nigdje ne ulažu u šoping toliko koliko na našim prostorima. Istražujući taj fenomen Fani je otišla do Beograda gdje je otvoren najveći šoping centar na Balkanu. Narod koji voli trošiti sada ima 140 kvadratnih metara u koji je uloženo 130 milijuna eura.

'Žene u Beogradu troše puno na odjeću, imaju potrebu za sređivanjem i žele dobro izgledati', rekla je tv voditeljica Minja Miletić.

Prosječna plaća na ovim prostorima iznosi 300 eura, no i posljednji dinar se troši na odjeću. Kada su u pitanju torbe i cipele nitko ne pita za cijenu.

Ulažete li u garderobu, morate i u izgled. Cijene usluga u salonima su slične cijenama u zagrebu, no ipak možete proći nešto jeftinije.

Djevojke i žene u Beogradu izborom odjeće  vole pokazati da imaju, a rijetko će koja sakriti svoje atribute. S dekolteom i kratkim haljinicama ovdje ne možete pogriješiti...

Više u inMagazinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju