Kakav je bio protekli Cro-A-Porter, što je odjenula Indirakakav je šeširić odabrala Maja Šuput i zbog čega Alka Vuica nosi stare naočale... Provjerite koji su modni kreatori oduševili, koji podbacili i naravno, tko je sjedio u prvom redu

Estare Culto, Zigman, Boris Pavlin, pa čak i djevojke iz Budoira zbog svoje kreativnosti i truda dobili su visoke ocjene, no publika u prvom redu...

E to je već druga priča. Na reviji se pojavila i ovoga puta umjerena i stilski pogođena Alka Vuica. No, očito je zaboravila ponijeti nove naočale, a stare su joj se već, kaže Guru, dobro izlizale.

Indira Vladić? Odlične čizme i rukavice i pogrešna bluza. Ukratko, sve je asociralo na pucketanje bičem.

Maja Šuput konačno je otkrila šešire, Mia Begović da postoje i druge frizure osim pundže, a njezina kćerka Maja Lena dobro poznatu frizuru Vlatke Pokos.

Nevena Rendelli pojavila se na prezentaciji oslikanih perilica Eletroluxa - rad Roberta Severa, no pogriješila je gotovo u svemu - od izbora čipke do torbice.

I subotnja špica, Lejla Šehović i college stil Tarika Filipovića. Odličan izbor, no zasluge, kaže Fashion Guru, pripadaju Lejli.

Više na stranici: Red Carpet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju