U nedoumici ste i ne znate kako odabrati nekoliko ključnih komada za ovu zimu? Fashion Guru, veliki borac protiv neukusa i uniformiranosti savjetuje vam kako biti u trendu i ne pogriješiti u odabiru novog stila.Cvjetni detalji

Cvjetni uzorak se nastavlja i za turobnu jesen. Cvijetni uzorak je sitniji i ne mora biti samo cvijeće već se na vašoj haljini može naći i malo lišća. Haljina ili šal je najbolji odjevni predmet na kojem neka se pojavi vaš zimski vrt.

Jakne ravnih linija i duge rukavice su ultimativni hit za pravu užurbanu gradsku curu

Škotski uzorak

Škotski uzorak se skorom svake jeseni vraća iznova, ali ove sezone vratio se na velika vrata. Da ne izgledate kao jedan veliki karirani stoljnjak preporućio bi vam oprezno s njim. To znači da bi bilo idealno da imate suknju ili samo kapu, pa čak
i torbu.

Minimalizam

Ove sezone se minimalizam i arhitektura sjedinjuju. Jednostavne linije odjeće koje kao da su arhitekti crtali, su potpuno zaludili ljubitelje mode diljem svijeta. Jakne ravnih linija, haljine bez dodatak, plosnate torbe i duge rukvice su ultimativni hit za pravu užurbanu gradsku curu.

Sve one veste što ste pospremili duboko uormare izvadite van i molite don Kačunka da ih nisu izjeli moljci. Veliki pleteni kaputi i haljine bit će vam najbolji komadi u ovoj sezoni.

Crna

Crna se ponovno vratila, možemo zaboraviti na ono kao siva je nova crna. Crna je dominantna skorom pa u svim važnijim kolekcijama. Lakirana, sa zakovicama ili šljokicama staraju fatalne seksi komade, koji nikako ne izgledaju kao odjeća za sprovode. Crno je vrlo chic pa ju tako i nosite.

Pletenina

Sve one veste što ste pospremili duboko u ormare ili ne daj bože u šupe, sada izvadite van i molite don Kačunka da ih nisu izjeli moljci. Veliki pleteni kaputi, haljine i veste su jedni od najboljih komada koje ćete ove zime nositi i svi će vam pozavidjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju