Svaka holivudska zvijezda ima dizajnera ili nakit kojeg posebno voli nositi, a dizajneri su posebno ponosni na svoj uradak kada se njime zvijezde pohvale na crvenom tepihu.

Na crvenom su tepihu Kwait nosile zvijezde poput Halle Berry, Jennifer Hudson, Natalie Portman i Hilary Swank. To je kolekcija nakita koja slavi 100 godina, a uključuje ukrasne predmete koji oduzimaju dah.

Nakitom Chopard uređuju se Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz i Scarlett Johansson. Bilo da se radi o dijamantnoj narukvici sa safirom ili dijamantnim naušnicama Chopard uvijek graniči između nosivosti i  monumentalnosti, a uvijek teži tome da i veliki komadi nakita budu lagani.

'Volim ženstvene i komplicirane uzorke. Vjerujem da je ženstvenost bezvremenska i da se ljepota nalazi u detaljima', rekla je dizajnerica nakita Jamie Wolf koja se koncentrira na izradu nakita od bijelog i žutog zlata. njezinom naktu posebno su sklone Jessica Alba, Jessica Biel i Hayden Panettiere.

'Ako želite napredovati u modi, morate biti hrabri. Uzbuđujuće je nositi veliki nakit, pogotovo onaj koji možete i čuti', rekla je talijanska dizajnerica Ippolita koja je iz izrade nakita izbacila dijamante. Najviše je vole nositi Kate Hudson, Halle Berry i Jennifer Lopez.

Za razliku od Ippolite, Lorraine Schwartz obožava dijamante. Ne čudi stoga ni što joj je najveća obožavateljica upravo Beyonce koja želi da sve što se nađe na njoj izgleda besprijekorno otmjeno. Osim Beyonce, nakit  Lorraine Schwartz može se vidjeti i na Cate Blanchett.

'Dizajniram nakit koji bi mogao niti nov, a mogao bi biti i star', rekla je Liseanne Frankfurt koja se krije iza modne marke L Frank. Slavne žene koje vole nositi 'novo ili staro' su Demi Moore, Cindy Crawford i Christine Taylor. 

'Moj je nakit moderan, a kič može biti izuzetno zabavan', konkretno se izjasnila dizajnerica iz Los Angelesa Erica Courtney. Upravo je stoga vole slavni poput  Sandre Bullock, Eve Longorie, Ashley Judd i Jessice Albe.

Svoju je luksuznu liniju nakita Luna Scamuzzi nazvala prema talijanskom zlataru iz 14 stoljeća - Lucifer Vir Honestus. Njezin se nakit proizvodi ručno, a vole ga zvijezde poput Sarah Jessica Parker i Cameron Diaz.

'Ja volim kada sve izgleda što prirodnije', rekla je Katherine Azarmi-Rose,  Iranka koja svoj nakit izrađuje u Los Angelesu, a u skladu sa svojim sklonostima prema prirodnosti i sama živi okružena biljkama i životinjama. Njezin nakit nose Penelope Cruz i Courteney Cox.

Cartier posluje već 150 godina i njegov se nakit često može naći na crvenom tepihu kako krasi mnogobroje zvjezde. Nose ga gotovo svi, a njime se u svakoj prilici vole pohvaliti mlada pjevačica Fergie koja je velika obožavateljica kolekcije Le Baiser du Dragon  i glumica Debra Messing.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju