Kada pogledate frizuru Jennifer Aniston, pomislili biste kako vam za nju treba par pramenova, pegla i malo strpljenja. I bili biste u krivu. Za savršeno ravnu i glatku kosu, besprijekorne pramenove i osunčani izgled, izdvaja se 40 000 dolara!

Jennifer Aniston trenutačno ima pune ruke posla. Osim brojnih evenata na kojima se pojavljuje, Jennifer trenutačno promovira film 'Marley and Me' i to diljem Europe.

A njezin je pratitelj Chris McMillan, glumičin prijatelj i frizer koji s njom putuje i tom prilikom odsjeda u vrhunskim hotelima u kojim tjedni troškovi iznose više od 50 tisuća kuna.

Prema provjerenim informacijama, njegova dnevna plaća iznosi tisuću petsto dolara, a za taj je iznos, dakle od osam tisuća kuna, brinuti se o frizuri Jennifer Aniston na dnevnoj bazi.

Ipak, nije poznato plaća li se Chris McMillan iz džepa same glumice ili ga plaća njezina tvrtka Fox.

'Obožavam prirodni izgled i to općenito, u kosi, na licu...' , kazala je glumica i otkrila kako je jednom probala injekcije botoksa, no iskustvo joj se nije previše svidjelo.

'Botoks sam jednom isprobala, no to nije bilo dobro za mene. Imala sam osjećaj da moju glavu pritišću utezi.

Osim toga, mislim da botoks čini žene starijima, težima... oduzima im lice. Vidite ženu i znate da nije mlada, no ne znate koliko ima godina. To me zaustavilo i zato sam odustala od botoksa', zaključila je lijepa Jennifer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju