Smatrate li kako je ulazak u Novu godinu pravo vrijeme za promjene, možda bi mogli pokušati s novom frizurom. Trendovi su već zapisani, na vama je da ih kopirate i zablistate. Zašto bi pazili na izgled samo u novogodišnjoj noći. Blistajte cijele godine!

Ulazak u Novu godinu je pravo vrijeme da napravite promjenu. Učinite to s frizurom!

Stilisti su već otkrili što moramo nositi želimo li biti u trendu, no uz odabir potrebno je i malo snage kako bi ošišali dugu kosu ili promijenili boju svojih uvojaka. Ulazak u Novu godinu je pravo vrijeme da napravite promjenu.

Ove sezone osamdesete su ponovo u modi. Ukoliko žudite za gustim šiškama sada je pravi trenutak. Bez obzira na boju kosu postupak je isti, treba stisnuti zube i dopustiti frizeru da vam odreže šiške. Rezultat će vam se svidjeti.

Savjet: Guste šiške zahtjevaju malo više šminke pa se pripremite na nešto ranije buđenje kako bi olovkom i maskarom naglasili oči prije izlaska iz kuće.

Rihanna i Katie Holmes oduševile su nas bob frizurama koje su postale apsolutni hit ovog ljeta. Nova verzija te popularne frizure odlično će pristajati ženama koje imaju blago valovitu kosu. Nježni valovi uokvirit će lice i podariti vam nježan, no istovremeno seksi look.


Savjet: Ovako ošišana kosa će uokviriti lice pa će vam odlično pristajati naglašene usne. Našminkajte se bojom koju naviše volite.

Za hrabre koji su spremni na veliku promjenu samo je jedan izbor - kratka frizura inspirirana punkom poput one koju nosi Agyness Deyn. Najbolje će pristajati osobama okruglog lica i velikih očiju.

Savjet: Uz ovakvu frizuru naglasite oči i uživajte u sjajnim komentarima za svoj novi izgled.

Želite li frizuru koju je jednostavno održavati, a moderna je ošišajte se na kratko sa šiškama koje pokrivaju čelo i zaustavljaju se tik iznad očiju.

Savjet: Ovakva frizura odlično će pristajati ženama veselog karaktera, a samo jednim potezom tamnog tuša pretvorit ćete se u pravu zavodnicu. Baš kao u Sevkinom hitu 'Pogled ispod obrva'.

Ekstenzije su pravi hit ove zime, ukoliko vam se sviđaju isprobajte ih, no pritom imajte na umu da duga kosa najbolje pristaje visokim osobama.

Savjet: Duge ekstenzije će najbolje pristajati osobama snažnog karaktera koje uz naglašeni make up mogu doslovce zaustaviti dah ulaskom u prostoriju.

Frizura poput one koju je nosila Kim Wilde vratila se u modu i apsolutni je hit ove sezone. Za nju vam je potrebno malo hrabrosti jer je to ustvari kratka frizura s repovima koji padaju niz leđa.

Savjet: Uz ovakvu frizuru odlično pristaje make up u roza ili tonovima boje breskve koji će naglasiti zdravi izgled.

Odaberite ono što vam se najviše sviđa i kopirajte. Započnite Novu godinu s novim izgledom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju