Bivša Miss Universe i australska ljepotica Jennifer Hawkins fotografirala se gola za magazin Marie Claire što bi bilo sasvim uobičajeno da su fotografije retuširane, no nisu

Fotografija Miss Universe za 2004. Jennifer Hawkins koja krasi naslovnicu australskog izdanja magazina Marie Claire nije retuširana.

Manekenka koja i bez uplitanja Photoshopa izgleda prekrasno tim je potezom poručila kako je važno biti 'svoja' te samopouzdana bez obzira na oblik tijela.

Australska ljepotica Jennifer Hawkins tako je postala najhrabrija misica koja je odlučila pokazati svoje tijelo onakvo kakvo uistinu jest, sa svim sitnim nedostacima.

Iako je njezin potez vrijedan svake pohvale, mnogi su se na njezinu fotografiju samo nasmijali jer, tvrde, ona ne predstavlja 'pravu ženu'.

Muškarcima savršene obline više nisu zanimljive

Uredništvo se na ovakvu naslovnicu odlučilo nakon ankete u kojoj se od 5500 ispitanih žena samo 12 posto izjasnilo kako su zadovoljne svojim tijelom.

Zvjezdani savjeti koje treba kopirati

Fotografije Jennifer Hawkins će završiti i na aukciji, a prihod će biti uplaćen udruzi koja pruža podršku ženama s poremećajima u prehrani.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju