Talijanski dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana u talijanskim su medijima najavili novu kampanju koja bi mogla, smatraju oni, poprilično uznemiriti religijske skupine. Motiv kampanje? Gotovo goli muškarci u klečećem položaju!

U intervju za talijanski list 'La Stampa' talijanski modni dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana najavili su novu kampanju koja bi mogla poprilično uzrujati javnost.

Naime, nakon njihovih prethodnih kampanja zbog kojih su bili optuženi kako promoviraju nasilje nad ženama, te vrijeđaju oba spola, najnovija bi mogla, barem po efektu, nadmašiti prethodne uratke. Razlog? Gotovo goli, naravno savršeni muškarci koji će biti fotografirani u klečećem položaju.

- Sigurno je da će nas optužiti da vrijeđamo religiju. No, umjesto toga, bilo bi dobro kada bi se te fotografije shvatile kao povratak pravim vrijednostima, a za takvo što sigurno postoji potreba!

Da će njihova kampanja polučiti dobar učinak ne treba sumnjati, bez obzira završi li se situacija kao prije dvije godine u Španjolskoj gdje je njihova kampanja zabranjena jer je ocijenjena kao uvredljiva za žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju