Žene posebnu pažnju posvećuju svojoj kosi. I dok maske i kućni pripravci pomažu da ona bude sjajna i bez ispucalih vrhova za dobru frizuru, boju ili pramenove prepuštaju se spretnim rukama provjerenih frizera. Da su ponekad zbog kose spremne na sve dokazala je i pjevačica Lily Allen.

Kako bi koji puta dobila besplatnu ili barem jeftiniju frizuru Lily Allen je svom frizeru pokazivala grudi. Pjevačica posjećuje istog frizera od svoje sedamneste godine, a ponekad je primjenjivala trik sa skidanjem kako bi dobila jeftinije šišanje ili bojanje.

Ponekad sam Michaelu na kratko pokazivala grudi kako bi dobila popust. Svaki puta kada bi ih pokazala on bi snizio cijenu za pet funti, pohvalila se pjevačica.

'Ponekad sam Michaelu na kratko pokazivala grudi kako bi dobila popust. Svaki puta kada bi ih pokazala on bi snizio cijenu za pet funti', pohvalila se pjevačica.

Veliki broj žena naravno nikada ne bi pristao na ovakav dogovor, no za mladu pjevačicu to nije bio problem. Najvažnije je da je dobila ono što je htjela, a to je odlična frizura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju