Smart Memory Bra inovacija je koja će zasigurno oduševiti žene. Pametni grudnjak naime funkcionira tako da s podizanjem temperature u tijelu žene, raste i broj njezinih grudi. Jednostavnije rečeno, što ste topliji, imate veće grudi!

Najnoviji grudnjak koji bi se na tržište trebao pojaviti ovoga ljeta mogao bi podići samopouzdanje svake žene. Smart Memory Bra naime funkcionira tako da reagira na toplinu ženskog tijela, detektira povećanje temperature, zbog primjerice seksualne uzbuđenosti, a reagira povećanjem grudi.

Zvuči nevjerojatno, no tajna je u memorijskoj pjeni koja se mijenja u skladu s vašom temperaturom i grudima podaruje veći obujam.

Za grudnjak je zaslužna dizajnerica Suzana Gorišek iz tvornice rublja Lisca koja je kazala da 'kao što se tijelo žene mijenja, tako se mijenja i grudnjak. To je prednost ovog grudnjaka'

Iako će se ta inovacija vjerojatno svidjeti muškarcima, žene će biti lakše otkrivene, odnosno grudi će pokazivati ako im se dotični gospodin sviđa.

No, grudnjak nije namijenjen toliko zavođenju, koliko je riječ o udobnosti. Forma memorijske pjene mijenja se kako bi grudnjak bio što udobniji za nošenje.

Pametni grudnjaci koji traže muškarce

Specijalni sastojci grudnjaka – memorijska pjena, navodno je razvijena 1996. godine u NASA-i, a do sada je korištene u specijalnim madracima i kao zaštita sportskih kaciga.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju