Anne Hathaway i Gwyneth Paltrow zablistale su na crvenom tepihu filmskog festivala u Londonu. Mlada glumica odabrala je usku plavu haljinu i visoke pete, dok je Gwyneth odjenula vrečastu haljinu i ravne sandale kako bi poštedila povrijeđeno koljeno

Anne Hathaway hrabro je podnosila hladno vrijeme i kišu smješkajući se pred kamerama, dok se njena iskusnija kolegica dobro pripremila za hladnu večer u Londonu.

'Haljina je prilično uska, no u njoj se osjećam lijepo i seksi. Drago mi je da sam imala priliku predstaviti film 'Rachel Getting Married' publici u velikoj Britaniji' rekla je Anne.

Anne je s velikim osmjehom potpisivala autograme i davala izjave na mokrom crvenom tepihu, a u jednom trenutku se poskliznula i skoro pala. Srećom, tjelohranitelji su bili u blizini!

Gwyneth je za tu priliku odjenula vrečastu crnu haljinu koju potpisuje Salvatore Ferragamo i ogrnula se pelerinom od krzna. Glumica koja se na ovakvim događanjima pojavljuje u vrtoglavim petama prisutne je iznenadila pojavivši se u ravnim sandalama. Razlog je povrijeđeno i bolno koljeno.

Na filmski festival stigla je i Thandie Newton u pratnji supruga. Hladnom i kišnom vremenu prkosila je osmijehom i kratkom žutom haljinom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju