Oskarovka Gwyneth Paltrow se odlučila okušati u svijetu mode. Svoju prvu kolekciju će predstaviti u Londonu, a sav prihod od prodaje će darovati dobrotvornoj organizaciji koja brine o djeci

Izgleda kako su filmske uloge i boravci na setu sve manje zanimljivi glumici koja je zarađeni novac odlučila uložiti u neke nove poslove.

Za svoj prvi korak u svijet mode odabrala je nosivu kolekciju inspiriranu 1970., a pomoć je potražila kod dizajnera francuske modne kuće ZOEtee.

Gwyneth koja je dobra prijateljica sa Stellom McCartney očekuje se puno, a modni stručnjaci već sada vjeruju kako će kolekcija biti hit.

Od Gwyneth koja je dobra prijateljica sa Stellom McCartney očekuje se puno, a mnogi modni stručnjaci već sada vjeruju kako će pokazati sofisticiranu, no izrazito nosivu kolekciju koja će odmah postati hit.

Sav prihod od kolekcije pod nazivom 'ZOEtee Loves Gwyneth' će biti uplaćen London's Kid Company, dobrotvornoj organizaciji koju Gwyneth uvelike podržava u radu.

Izgleda kako je lijepoj oskarovki sve postalo zanimljivije od same glume, nakon što je pokrenula web stranicu Goop.com na kojoj čitateljicama dijeli savjete za mirniji i zdraviji život, Gwyneth je odlučila otvoriti lanac studija za vježbanje zajedno s trenerom Tracyjem Andersonom.

Ti su planovi ipak 'na čekanju' jer dvojac ima problema s pronalaskom članova koji su spremni za članarinu izdvojiti vrtoglavih tri tisuća funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju