43.godišnja Brooke Shields za australski je časopis snimila pomalo neuobičajen editorijal. Glumica koja je do sada izbjegavala seksi imidž, odjevena je u donje rublje, haltere i čarape od gume

Brooke Shields snimila je crno-bijeli editorijal za australski magazin Kurv u kojem joj je partner tridesetogodišnji maneken Chris Fawcett.

Iako fotografije stilski pomalo nalikuju Madonninom koji je snimila za W magazin s Jesusom Luzom, osnovna je razlika u tome što se Brooke Shields u posljednje vrijeme nije poigravala sa seksualnošću.

Ovoga puta, za razliku od fotografija i editorijala koje je 43. godišnja glumica do sada snimala, nema ni govora o čednosti. Brooke je naime odjevena u korzet, grudnjak, haltere i čarape izrađene od gume.

Fotografije u crno-bijeloj tehnici snimio je poznato fotograf Tony Duran, a kako se čini, napravljeni su zaista minimalni zahvati Photoshopom.

Osim intenzivnog eyelinera iznad očiju, njezina je šminka minimalna, Brooke se doima prirodnom, a čini se da nije izgubila mnogo od izgleda koji je učinio slavnom.

43.godišnja Brooke Shields za australski je časopis snimila pomalo neuobičajen editorijal. Glumica koja je do sada izbjegavala seksi imidž, odjevena je u donje rublje, haltere i čarape od gume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju