Supermodel Helena Christensen pokazala je golo tijelo u britanskom Ellu te dokazala kako nema nikakvih problema s golotinjom u četrdesetima

Godine nisu prepreka za poziranje za četrdesetogodišnju Dankinju Helenu Christensen. Ljepotica se fotografirala za britansko izdanje Ellea posve gola, te priznala kako joj uopće ne smeta snimati golišave scene.

'Dog god se moje golo tijelo prikazuje na suptilan način nemam problema sa skidanjem pred kamerama', rekla je četrdesetogodišnja ljepotica koja ponosno nosi titulu supermodela.

Bivša miss svoju slobodu može zahvaliti i tome što je Dankinja, a u njezinoj su domovini svi goli na plažama pa je Heleni to sasvim normalna stvar s kojom se susreće od ranog djetinjstva.

I supermodeli imaju celulit!

Helena Christensen: Bez šminke prosječna

'Važno mi je da su fotografije lijepe i umjerene kako moja baka, kojoj želim da poživi još dugo ne bi doživjela šok kad me vidi', pojasnila je ljepotica koja ne voli kada je nazivaju supermodelom.

'Taj naziv zvuči kao iz stripa', rekla je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu koja je u posljednje vrijeme ponovno aktivna u svom poslu zajedno s ostalim supermodelima iz devedesetih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju