Mnogi se pitaju postoji li dobna granica do koje bi žene smjele nositi duboki dekolte i pokazivati svoje grudi. Mišljenja su različita, a dekoltei na poznatim damama sve dublji bez obzira na njihove godine

Javnost se pita spadaju li žene koje su prešle određenu dobnu granicu, a vole pokazivati svoje grudi u kategoriju žena koje oblinama na pladnju nastoje zadržati naklonost javnosti.

Dok jedni tvrde kako su i ostarjele grudi ženin adut koji vrijedi drugi smatraju kako je to privilegija mladih djevojaka.

Elizabeth Hurley ,Salma Hayek i Helen Mirren tako su podjelile mišljenje javnosti i otkrivanjem svojih oblina pokrenule govorkanja o pretjeranom eksponiranju ženskih aduta.

Mišljenja su različita jer dok jedni tvrde kako su prirodne, pa makar i malo ostarjele grudi ženin adut koji vrijedi, drugi smatraju kako je to privilegija mladih djevojaka.

Sve ovisi o stavu i hrabrosti žene jer bi u protivnom gospođe koje su prešle četrdestu bile prisiljene nositi samo zakopčane košulje i dolčevite.

Dobar model grudnjaka i pažljivo odabrana haljina ženin su adut i onda kada struk više nije tanak, a mogu ga iskoristiti i žene koje ne vježbaju pet sati dnevno poput Madonne te se ne pridržavaju strogog režima prehrane kao Elizabeth Hurley.

Žene koje su prešle četrdesetu, a osjećaju se dobro u svojoj koži trebaju iskoristiti taj adut, a kada dođe vrijeme znat će prepoznati dolčevitu kao glavni odjevni predmet.

S tom tvrdnjom se ne slažu muškarci koji iako priznaju da i starije žene mogu biti itekako seksipilne jednostavno smatraju kako grudi nisu ono s čime bi trebale privlačiti pažnju.

Ženski dekolte ima kratak vjek trajanja, kada grudi izgube prirodnu čvrstoću i lijep izgled vrijeme je za mirovinu. One su tada jednostavno napravile svoje.

Starije žene bi, po mišljenju mnogih muškaraca trebale istaknuti adute na drugačiji, malo sofisticiraniji način, a ono što se nalazi ispod odjeće ostaviti kao predmet maštanja.

Obline koje se naziru su zanimljivije i to je ono što je seksipilno nakon četrdesete tvrde pripadnici jačeg spola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju