Provjerite jesu li ljepotice koje šeću pistom u najseksepilnijem rublju na svijetu zabrinute prije izlaska na pozornicu te koliko su dobar make up i spretne ruke stilista zaslužne za odličan izgled Adriane Lime, Alessandre Ambrosio te koliko je teško postati model VS


Ulicama New Yorka hoda na tisuće djevojaka koje sanjaju o tome da baš one budu modeli na reviji donjeg rublja Victorie Secret. No, ako je vjerovati onima koji ih odabiru tu sreću će imati svega njih par.


Victoria Secret traži djevojke koje imaju lijepo tijelo, no i posebnu energiju kojom mogu obasjati pistu po kojoj hodaju.

Djevojke na castingu imaju svega minutu vremena da uđu, prošetaju u donjem rublju, pokažu svoj book i dokažu se.

Victoria Secret: Heidi Klum, Adriana Lima, dijamanti i perje

Ukoliko im uspije dokazati kako su baš one posebne te da će tu energiju moći pokazati na pisti i prenijeti do televizijskih gledatelja, dobile su posao.

Zna se koji su glavni modeli koji nose reviju, no kada ostane nekoliko slobodnih mjesta djevojke biramo na strogom castingu. Svaki model želi ovaj posao, no jako ga je teško dobiti!' tvrdi Monica Mitro iz VS.

Prije ovogodišnje revije na casting je stiglo 120 djevojaka, a samo njih nekoliko je prošetalo pistom u seksepilnom donjem rublju.

'To je stepenica više za svaku od nas, nešto što svaka djevojka želi. Na tom castingu moraš napraviti malo više i pokazati nešto drugačije' kaže Maryna Linchuk koja se i sama okušala na castingu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju